Matkaveneily ja kerhotoiminta

KIVENLAHDEN VENEKERHON VENEILYTAPAHTUMAT KAUDELLA 2021

Veneilykauden aikana tullaan järjestämään tapahtumia jäsenistölle jo melko vakiintuneen tapahtumakalenterin mukaisesti. Kaikki kerholaiset miehistöineen ovat tervetulleita mukaan osallistumaan ja tekemään tapahtumia. Kaikenlainen palaute ja kehitysideat otetaan mielellään vastaan, ja huomioidaan tulevien tapahtumien järjestelyissä.

Tapahtumista tiedotetaan nettisivujen lisäksi jäsensähköpostituksilla sekä kerhon Facebook-sivuilla. Seuraa ilmoittelua ja ole mukana!

Bergelän juhannusjuhlat 25.–27.6.

Bergelän juhannusjuhlat järjestetään Bergelässä perinteisin menoin saaritoimikunnan ja matkaveneilyn yhteisellä järjestelyvastuulla. Bergelän juhannuksesta lähetetään tiedote veneilykauden alettua.

Eskaaderi Saimaalle 

Siirtyy kesälle 2022.

Bergelä regatta 14.8.

Järjestyksessään 23. Bergelä regatta järjestetään lauantaina 14.8. Kerhotoiminta ja matkaveneily toimikunta on mukana regattailtamien järjestelyissä saaressa.

Silakkaa ja leffoja Bergelässä 2.10.–3.10.

Kalastusta ja klassikkoleffoja mukavassa seurassa syysiltojen pimentyessä on tarjolla tänäkin vuonna. Joka vuosi jännitetään silakkaparvien liikkeitä ja tuleeko silakkaa. Leffailta tulee joka tapauksessa.

Kauden päättäjäiset 23.10.

Upean ja onnistuneen veneilykauden päätteeksi kokoonnutaan vielä kerran yhteen viettämään mukava ilta ja kertaamaan kauden tapahtumia. Perinteisesti myös kerhon huomionosoitukset ja palkinnot ansioituneille jäsenille jaetaan päättäjäisissä.