Kilpailut

KIVENLAHDEN VENEKERHON KILPAILUTOIMINTA

Kivenlahden venekerholla pyörii vakiintunut purjehduskilpailutoiminta. Purjehduskaudella purjehditaan tiistaikilpailut Espoonlahdella, 13 kilpailun sarjana. Myös KLV:n ulkopuoliset veneet ovat tervetulleita ottamaan mittaa toisista veneistä tiistaisin Espoonlahden radalla. Uutena kisana kaudella 2019 järjestettiin kokeilumielellä dual handed -kisa.

Perinteinen Bergelän Regatta purjehditaan elokuussa. Bergelän Regatta on matkapurjehduskilpailu Espoonlahden suulta Stora Bredskärin edustalta Inkoon Bergelään. Tämä loppukesän tapahtuma kokoaa perhepurjehdusmiehistöt lähtöviivalle ja kisan jälkeen illanviettoon Bergelässä.

KLV on kantavana voimana järjestämässä Suursaari Race -kilpailua vuosittain kesäkuussa yhteistyössä espoolaisseurojen kanssa.

Kerhon omistamilla veneillä kuka tahansa kerhon jäsen voi aloitella kilpapurjehdusta, tai harrastaa sitä pidemmällekin. Bergelässä on optimistijollia perheiden pienimmille. Kivenlahden kotisatamassa on kerhon H-vene Emilia, joka on tarkoitettu jäsenten käyttöön. Ensisijaisesti H-vene on tarkoitettu veneettömien jäsenten harjoituskäyttöön sekä optari-iän ylittäneiden junioreiden käyttöön. Kun taitoja on treenailtu, sillä voi hyvin osallistua vaikka tiistaikisoihin tai Bergelän Regattaan.

Kilpailutoimikunta osallistuu kerhon järjestämiin koulutustapahtumiin sekä järjestää kisoja yhdessä muiden espoolaisseurojen kanssa. Oppia ja taitoja pidetään yllä säännöllisellä koulutuksella.

KLV KILPAILUTOIMINTA

Tulostaulu

Tiistaikilpailut
Ilmoittautuminen
Ilmoitustaulu (esim. purjehdusohjeet)

Kutsu Tiistis-päättäjäiset 11.10.

 

Bergelän Regatta 27.8.2022

Purjehdusohjeet
Reittikartta

Tulokset 2022

Tulokset 2021

KILPAILUTOIMIKUNTA

Kilpailupäällikkö

Timo Perttilä, 0400 408 485

kilpailu@kivenlahdenvenekerho.fi

Kilpailutoimikunta

Tuomas Huikko, AT

Erno Kniivilä

Kai Kniivilä, AT

Pekka Laulajainen

Simo Sepperi

Miia Suominen

Salla Kavén

H-vene Emilian yhteyshenkilö

Iida Salmivesi, 050 304 9868

AT = Aluetuomari, SPV