Matkaveneily ja kerhotoiminta

KIVENLAHDEN VENEKERHON VENEILYTAPAHTUMAT KAUDELLA 2022

Veneilykauden aikana tullaan järjestämään tapahtumia jäsenistölle jo melko vakiintuneen tapahtumakalenterin mukaisesti. Kaikki kerholaiset miehistöineen ovat tervetulleita mukaan osallistumaan ja tekemään tapahtumia. Kaikenlainen palaute ja kehitysideat otetaan mielellään vastaan, ja huomioidaan tulevien tapahtumien järjestelyissä.

Tapahtumista tiedotetaan nettisivujen lisäksi jäsensähköpostituksilla sekä kerhon Facebook-sivuilla. Seuraa ilmoittelua ja ole mukana!

Bergelän juhannusjuhlat 24.–26.6.

Bergelän juhannusjuhlat järjestetään Bergelässä perinteisin menoin saaritoimikunnan ja matkaveneilyn yhteisellä järjestelyvastuulla. Tänä vuonna juhannusta vietetään astetta juhlallisemmin kerhon juhlavuoden kunniaksi. Bergelän juhannuksesta lähetetään tiedote veneilykauden alettua.

Bergelä regatta 27.8.–28.8.

Järjestyksessään 24. Bergelä regatta järjestetään lauantaina 27.8. Kerhotoiminta ja matkaveneily toimikunta on mukana regattailtamien järjestelyissä saaressa.

Silakkaa ja leffoja Bergelässä 24.25.9. 

Kalastusta ja klassikkoleffoja mukavassa seurassa syysiltojen pimentyessä on tarjolla tänäkin vuonna. Joka vuosi jännitetään silakkaparvien liikkeitä ja tuleeko silakkaa. Leffailta tulee joka tapauksessa.