Matkaveneily ja kerhotoiminta

KIVENLAHDEN VENEKERHON VENEILYTAPAHTUMAT KAUDELLA 2023

Veneilykauden aikana tullaan järjestämään tapahtumia jäsenistölle jo melko vakiintuneen tapahtumakalenterin mukaisesti. Kaikki kerholaiset miehistöineen ovat tervetulleita mukaan osallistumaan ja tekemään tapahtumia. Kaikenlainen palaute ja kehitysideat otetaan mielellään vastaan osoitteeseen matkaveneily@kivenlahdenvenekerho.fi, ja huomioidaan tulevien tapahtumien järjestelyissä.

Tapahtumista tiedotetaan nettisivujen lisäksi jäsensähköpostituksilla sekä kerhon Facebook-sivuilla. Seuraa ilmoittelua ja ole mukana!

Helatorstai-eskaaderi Tallinnaan 18.5.–21.5.

Perinteeksi muodostunut Tallinna-eskaaderi järjestetään myös tänä vuonna Tallinnaan Noblessnerin huvivenesatamaan. Suunnittelu on parhaillaan käynnissä ja otamme ideoita esimerkiksi ohjelmaosuudesta vastaan. Tapahtumasta tullaan tiedottamaan tarkemmin kevään aikana.

Bergelän juhannusjuhlat 23.–25.6.

Bergelän juhannusjuhlat järjestetään Bergelässä perinteisin menoin saaritoimikunnan ja matkaveneilyn yhteisellä järjestelyvastuulla. Bergelän juhannuksesta lähetetään tiedote veneilykauden alettua.

Bergelän Regatta 26.8.

Järjestyksessään 25. Bergelän Regatta järjestetään jälleen elokuussa. Kerhotoiminta ja matkaveneily -toimikunta on mukana regattailtamien järjestelyissä saaressa.

Silakkaa ja leffoja Bergelässä 23.24.9.

Kalastusta ja klassikkoleffoja mukavassa seurassa syysiltojen pimentyessä on tarjolla tänäkin vuonna syyskuussa. Joka vuosi jännitetään silakkaparvien liikkeitä ja tuleeko silakkaa. Leffailta tulee joka tapauksessa.

Kauden päättäjäiset 28.10.

Lokakuun lopussa vietetään kuluneen veneilykauden päättäjäiset, jossa mahdollisimman moni kerhon jäsen pääsee vaihtamaan veneilykesän kokemuksia ja mahdollisesti suunnittelemaan seuraavaa kesää!