Matkaveneily ja kerhotoiminta

KIVENLAHDEN VENEKERHON VENEILYTAPAHTUMAT

Veneilykauden aikana järjestetään tapahtumia jäsenistölle jo melko vakiintuneen tapahtumakalenterin mukaisesti. Kaikki kerholaiset miehistöineen ovat tervetulleita mukaan osallistumaan ja tekemään tapahtumia. Kaikenlainen palaute ja kehitysideat otetaan mielellään vastaan osoitteeseen matkaveneily@kivenlahdenvenekerho.fi ja huomioidaan tulevien tapahtumien järjestelyissä.

Tapahtumista tiedotetaan nettisivujen lisäksi jäsensähköpostituksilla sekä kerhon Facebook-sivuilla. Seuraa ilmoittelua ja ole mukana!

Helatorstai-eskaaderi Tallinnaan 

Perinteeksi muodostuneesta Tallinna-eskaaderista tullaan tiedottamaan tarkemmin kevään aikana.

Bergelän juhannusjuhlat

Bergelän juhannusjuhlat järjestetään Bergelässä perinteisin menoin saaritoimikunnan ja matkaveneilyn yhteisellä järjestelyvastuulla. Bergelän juhannuksesta lähetetään tiedote veneilykauden alettua.

Bergelän Regatta

Järjestyksessään 26. Bergelän Regatta järjestetään jälleen elokuussa. Kerhotoiminta ja matkaveneily -toimikunta on mukana regattailtamien järjestelyissä saaressa.

Silakkaa ja leffoja Bergelässä

Kalastusta ja klassikkoleffoja mukavassa seurassa syysiltojen pimentyessä syyskuussa. Joka vuosi jännitetään silakkaparvien liikkeitä ja tuleeko silakkaa. Leffailta tulee joka tapauksessa.

Kauden päättäjäiset

Veneilykauden päättäjäisissä jäsenistö pääsee vaihtamaan veneilykesän kokemuksia ja mahdollisesti suunnittelemaan seuraavaa kesää!