Kerhosaaret

KIVENLAHDEN VENEKERHON SAARISATAMAT

Kivenlahden venekerholla on käytössään kolme saarisatamaa Suomenlahdella ja yksi vierailukohde Saimaalla:

BERGELÄ
KLV:n oma saarikiinteistö Inkoon itäisessä saaristossa, Norra Sådössä.

STORA BREDSKÄR
Lähimpänä kotisatamaamme, Kirkkonummen saaristossa.

LILLKROKAN
Hyvä välietappi länteen matkaajille Tammisaaren saaristossa. Toimimme yhdessä Kantvikin purjehtijoiden kanssa.

KORKIA uusi vierailukohde Saimaalla
Ristiinan pursiseuran RiPS kanssa on tehty sopimus Bergelän, Stora Bredskärin ja Korkian saarisatamien yhteiskäytöstä. Sijainti on noin 14 mpk päässä Ristiinasta Iso Korkian saaressa.

Saarisatamissa noudatetaan KLV:n sääntöjä sekä vastavuoroisten vierailujen kyseessä ollessa KLV ja RiPS (Korkia) yhteiskäyttösääntöjä.

Saarissa käynnit tulee merkitä vieraskirjaan kaikissa kohteissa. Stora Bredskärissä vieraskirja löytyy ison kiven liepeiltä puuhun kiinnitetystä postilaatikosta, Lillkrokanissa vieraskirja löytyy grillikatoksesta ja Bergelässä päärakennuksesta.

Bergelään ja Stora Bredskäriin voi KLV:n vuosijäsen kutsua myös vierasveneen satunnaisesti ja lyhyeksi ajaksi kerrallaan tutustumiskäyntiä varten. Tästä on aina sovittava erikseen saari-isännän tai KLV:n hallituksen jäsenen kanssa. Isäntäveneen on oltava paikalla ja isäntä vastaa myös siitä, että vierasvene noudattaa KLV:n ohjeita ja merkitsee sataman vieraskirjaan veneensä sekä isäntäveneen. Bergelässä vierasveneeltä peritään maksu (10 €) vuorokausi, joka sisältää sähköt ja saunan vierasvenekunnalle. Maksuohjeet ovat Bergelän vieraskirjan yhteydessä.

SAARITOIMIKUNTA

Saari-isäntä
Keijo Niemistö, 0400 432 806
saaret@kivenlahdenvenekerho.fi

Jäsenet
Markku Gorski, 0500 548950

Mika Laine, 040 7163184

Sampsa Lönnqvist, 0400 284 622

Marko Nuutinen, 050 327 6709

Jari-Pekka Tiesmäki, 040 510 3001