koulutus main


KOULUTUS- JA NUORISOTOIMINTA KIVENLAHDEN VENEKERHOSSA


Turvalliseen veneilyyn ei riitä pelkästään katsastettu ja turvallinen vene, vaan myös veneen miehistön on syytä hallita veneilyyn liittyvä teoria- ja käytännön osaaminen yllättävissäkin tilanteissa. Kivenlahden venekerhon koulutustoiminta pyrikii siihen, että kaikki sen jäsenet osaisivat veneillä turvallisesti.

Kivenlahden Venekerho järjestää koulutukset yhteistyössä neljän muun espoolaisen pursiseuran kanssa Espoon Merikoulun alla. Mukana yhteistyössä on seuramme lisäksi Soukan Venekerho, Laurilahden Venekerho, Espoon Pursiseura ja Espoon Merenkävijät. Yhdessä pystymme luomaan huomattavasti kattavamman koulutustarjonnan. Lisäksi kun viiden seuran jäsenmäärä on merkittävästi yhtä seuraa suurempi, pystymme tarjoamaan jatkuvuutta hyväksi havaituille kursseille ja siten palvelemaan hyvin myös uusia jäseniä. Hyvänä esimerkkinä seurojen välisestä yhteistyöstä on Sailing Team Espoo jossa mukana on myös erittäin aktiivisesti nuorten kilpapurjehdukseen panostava Espoon Pursiseura ry. Näin pystymme luomaan koulutusjatkumon omalta Espoonlahdelta vaikka ihan kilpapurjehduksen maailman huipulle asti.

Merikoulun kurssitarjonta löytyy oheisesta valikosta Merikoulu-linkin takaa. Tutustu tarjontaan ja ilmoittaudu ajoissa !

Kurssitarjonnan kehittyminen jäsenten toiveita vastaavaksi vaatii myös jäsenten aktiivisuutta. Ideoita uusista koulutustarpeista ja kursseista tai kerhoiltojen aiheista otetaan mielellään vastaan, jotta mielenkiintoa ja haasteita riittää myös nykyiset kurssit jo suorittaneille jäsenille. Ideoita ja kommentteja voi antaa esimerkiksi Merikoulun sivuilta (täältä).

KOULUTUS- JA NUORISOTOIMIKUNTA 2020

Tuomas Parviainen
Koulutuspäällikkö (hallitus)
Veneilykouluttaja (SPV)
atuomasparviainen@gmail.com
040 779 9564

Tuomas Huikko
KLV:n purjehduskoulun rehtori
Veneilyliittokouluttaja (SPV), purjehduksenopettaja (PORY)
tuomas.huikko@outlook.com
040 5536 442

Jouko Mäenpää

Purjehduksenopettaja (PORY)

Angelos 'Ange' von Martens
Purjehduksenopettaja (PORY), veneilykouluttaja (SPV)

Timo Perttilä
Purjehduksenopettaja (PORY)

Sini Lind
Purjehduksenohjaaja (PORY)

Patrik Lohman
Sailing Team Espoo (jollakoulu)
pate.lohman@gmail.com
040 502 4288

PORY = Purjehduksenopettajat ry
SPV= Suomen Purjehdus ja Veneily ry